Следвайте Гласове в ТелеграмПромяната“ вече са клиенти и на прокуратурата, разследвани

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПромяната“ вече са клиенти и на прокуратурата, разследвани
Коментари Харесай

ВМРО към депутатите и структурите на ГЕРБ: Не допускайте срама да подкрепите кабинет на ПП-ДБ!

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ Промяната “ към този момент са клиенти и на прокуратурата, разследвани за шпионаж и национално изменничество.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме всички сегашни депутати и всички редови членове на Политическа партия ГЕРБ, които в миналото даваха поръчка за дясно консервативна партия с изповядване на присъщите за този политически бранш полезности, не слагайте този срам върху себе си! Припомняме, че в годините обратно, когато Вътрешна македонска революционна организация беше част от управническата коалиция, за България се случиха доста хубави неща.

Днес Вие подкрепяте всичко това, против което бяхме дружно! Днес Вие подкрепяте всичко това, което беше казано в скандалните записи. Днес Вие абсолютно подкрепяте невиждана и противозаконна чистка в администрацията, огромна част от която непартийна, израснала в кариерата точно през ръководствата на ГЕРБ. Днес Вие подкрепяте преодоляване на силовите структури от партия, измислена в посолствоТО, за да Ви унижи и унищожи. Днес Вие подкрепяте Асен Василев – ужасяващо нахален и безочлив американски служител, безусловно несръчен финансов министър, по мнението на всички, даже и Вашето, докарал страната до незапомнена финансова рецесия. Човек, който „ към този момент е измислил по какъв начин, даже и нелегално да си направи чистка в „ неговото “ министерство “. Днес Вие подкрепяте Весела Чернева, човек против който се води наказателно гонене за изнасяне на класифицирана информация към Република Северна Македония, с което директно е предала българския народен интерес. Именно нея Кирил Петков назова „ най-успешният ми консултант “.

Това ли подкрепяте, дами и господа от ГЕРБ? Това е безумство, което няма по какъв начин да Ви бъде простено!

Няма цена, която да си коства да бъде платена, с цел да подкрепите този кабинет, координиран с посолствоТО, основан за завладяване на родината, персонални облаги и брутална кавга с опозицията! Дори и цената да е кожата на един водач! От какво го е боязън Борисов, та абсолютно се съгласява на всичко, поставяйки страната и личната си партия в тази ужасяващо унизителна позиция?

Припомняме Ви, че водачите на разпокъсаното в междуособици Второ българско царство са разчитали на турците, с цел да се разправят по-лесно със своите вътрешни съперници. А от това следва мрачното петвековно турско робство!

 

Инфо: vmro.bg

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР